Markera övningar som "slutförda"

En övning markeras som "Slutförd" när du har slutfört alla sets, reps och andra tilldelade parametrar (t.ex. vikt) för övningen.

Om du har problem med att slutföra dina övningar, prata med din vårdgivare om hur ditt träningsprogram behöver anpassas.


Varje övning som du öppnar i PhysiApp har en Klar-knapp längst upp till höger. Vad som exakt händer när du klickar på den här knappen beror på om din terapeut har aktiverat eller inaktiverat följsamhetsspårning när hen tilldelade dig ditt träningsprogram.

Träningsprogram med följsamhetsspårning aktiverad

  • När du klcikar på knappen Klar för att slutföra övningen, kommer vi att fråga dig hur många repetitioner och set du utförde. Det antal som din terapeut har ordinerat väljs som standard, men du kan ange ett lägre eller högre antal repetitioner och set (upp till dubbelt så många som det ordinerade antalet var).
  • I feedbackfältet kan du lämna en kommentar. Denna kommentar skickas till din terapeut som ett meddelande.
  • Som sist bekräftar du slutförandet genom att klicka på smärtans grad. Om du inte hade någon smärta alls klickar du på 0 till vänster, och om du hade olidlig smärta kan du klicka på smärtvarningen längst till höger. I så fall kommer dinterapeut att få ett separat meddelande om detta - läs mer här.

Träningsprogram med spårning av följsamhet inaktiverat

  • När du använder PhysiApp i en webbläsare för att öppna ditt träningsprogram kan du klicka på knappen Klar bredvid en övning för att återgå till översikten över dina övningar.
  • PhysiApp på Android fungerar lite annorlunda: när du trycker på knappen Klar vid en övning, antar systemet att du har utfört det föreskrivna antalet repetitioner och set. Om detta verkligen är fallet eller inte, spelar ju ingen roll - eftersom dessa uppgifter inte aktivt spåras av din vårdgivare.
  • Om du trycker på knappen Klar i PhysiApp på iOS visas också en skärm som säger att resultaten för ditt träningsprogram inte spåras.

Har du problem med att slutföra dina övningar, eller undrar du varför resultaten av ditt tilldelade träningsprogram inte registreras? Kontakta i så fall din terapeut. Tyvärr har vi ingen möjlighet att hjälpa dig med detta.

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss Kontakta oss