Meddelanden mellan dig och din terapeut

Med PhysiApps snabbmeddelandefunktion kan du stå i direkt förbindelse med din terapeut - om hen eller hens mottagning inte har inaktiverat detta alternativ.

Ta emot ett meddelande från din terapeut

När du får ett meddelande från din terapeut, visas en grön punkt på knappen "Meddelanden" längst ned på skärmen.

Klicka på denna knapp för att öppna meddelandet. Du kan sedan läsa meddelanden som du fått och även svara på det direkt.

Skicka ett meddelande till din terapeut

Klicka på knappen Meddelanden i mitten av menyn längst ner på skärmen för att öppna meddelandefunktionen och skicka ett meddelande till din terapeut.

Jag kan inte se knappen "Meddelanden". Vad ska jag göra?

Om du inte ser knappen "Meddelanden" har din vårdgivare eller deras mottagning inaktiverat den här funktionen.

• I så fall kan du inte skicka meddelanden via PhysiApp till din terapeut.
  • Du kan dock svara på eventuella meddelanden från din terapeut.
  • Om din behandlare har aktiverat följsamhetsspårning när han/hon tilldelar dig ditt träningsprogram har du möjlighet att ge feedback när du markerar en övning som "slutförd". Läs mer om detta här.