Systemkrav för användning av PhysiApp®

PhysiApp® laddar ner ditt träningsprogram över Internet.

Det betyder att du behöver något av följande för att komma åt ditt träningsprogram:

• en dator med en internetanslutning och en webbläsare;
  • och Apple-enhet som kör iOS 11 eller senare
  • en Android-enhet.

För iOS och Android måste du gå till App Store respektive Play Store för att ladda ner gratisappen.

iOS

Gå till din App Store.

Sök efter "PhysiApp".

Tryck på nedladdningsikonen (molnen).

Öppna din app och välj "Gå till ditt program" (längst ner på skärmen).

Ange din åtkomstkod som du har fått av din terapeut för att hämta ditt program.

Android

Gå till din Play Store.

Sök efter "PhysiApp".

Tryck på ikonen "Installera".

Öppna din app och ange din åtkomstkod som du har fått av din terapeut för att hämta ditt program och tryck på "Logga in"