Hur får jag tillgång till mitt träningsprogram?

För att komma åt ditt träningsprogram öppnar du PhysiApp:en och anger den programkod som du har fått av vårdpersonalen samt ditt födelseår (4 siffror). När du har fyllt i båda fälten, kan du klicka på knappen Gå till ditt program.

PhysiApp finns gratis som app för iOS och Android men kan också öppnas i en webbläsare. Mer information hittar du i e-postmeddelandet med din programkod.

Har du blivit inbjuden till en videokonsultation via PhysiApp? Logga då in på samma sätt.